В съвременната медицина няма такова направление, което да  описва енергийния

...
В съвременната медицина няма такова направление, което да  описва енергийния
Коментари Харесай

Какво трябва да знаете за енергийните вампири

В актуалната медицина няма такова направление, което да  разказва енергийния вампиризъм като обществен феномен или като заболяване. Няма способи за установяване на хората-вампири, отбрана от тях, средства и способи за  лекуване както на самите вампири, по този начин и на техните жертви.

Всички екстрасенси са единомислещи, че енергийните вампири са хора, които не разполагат със своя сила, тъй че те би трябвало да я крадат от другите, обаче някои го вършат неумишлено, а други – тъкмо безусловно предумишлено. Тези вампири особено ни предизвикат с цел да лишават след това нашата жизнеспособност. След това на вампира му става леко и прелестно, а донорът или жертва на вампира постоянно остава разрушен и болен.

Детски вампиризъм
Известно е, че детето  постоянно се стреми към чисти, светли и радостни хора, а  стартира да капризничи в наличието на човек с неприятен темперамент. И в случай че детето ви когато и да е ви нервира, за което вие постоянно му  се карате и биете, това значи, че вие сте върколак във връзка с детето, а не противоположното.

С течение на времето, детето възприема  вашия жанр на връзка и както и вие става върколак. Също по този начин са известни доста случаи, когато повода за вампиризъм при децата е учебното заведение и  даже съответен преподавател, който има навика да унижава и да  наскърбява децата.

Семеен вампиризъм

Може би най-голямата злополука за хората е фамилният вампиризъм. В множеството фамилии, има донори и вампири. Един тип вампиризъм е ревността. Вампирът държи жертвата си в непрекъснат психически стрес и на ръба на срив. Съпругът (съпругата) върколак посредством ревнивост предизвика донора-съпруг (съпруга) за своите енергийни домогвания.

Вампирите съседи също се срещат постоянно. Съседите вампири под разнообразни предлози ще ви принуждават да приемете другарството им. Те идват у вас просто  като съседи, седят, плачат, заливат ви с грижите си и си отиват. Вие сте изтощени от празните приказки и досадното натрапчиво наличие. Но тъкмо от това един върколак има потребност. Най-доброто нещо, което можете да извършите е да скъсате с тях.

Вампири на работното място

На работното място  вампири могат да бъдат и ръководители и подчинени. Висшестоящите на работното място обичат да прокарват своите  “вампирски ” пет минути. В взаимозависимост от това за какъв брой му стига на шефа получената от вас  сила, толкоз по- постоянно са тези петминутки. Началникът- върколак ще бъде в положение да я получи от всеки. Той ще крещи и наскърбява. И всичко това  с цел да открадне повече сила.

Да се борите с върколак шеф е освен неефикасно, само че даже и нездравословно, тъй като той тъкмо това чака от вас. Направете опит, не реагирайте на грубостта на шефа, усмихнете се,  кажете нещо за времето, и ще видите по какъв начин той внезапно ще почервенее и ще се хване за сърцето. Вие не сте му дали силата си и се появяват признаци на вампиризъм: крясъци – от изтощение, неучтивост – от невъзпитаност, гняв – от завист. Вампирът – подчинен  нормално употребява обикновен способ за вампиризъм като тъжби.

Ако някой до вас безпределно повтаря, че той не харесва работата си, знайте, пред вас е  върколак. И още едно нещо за  вампирите – те нямат престиж в колектива.

Технологичният напредък е породил най-усъвършенстваната форма на вампиризъм – телефонният. Телефонният върколак споделя с вас не насладата си, а  непрекъснато се обажда с цел да взема решение своите проблеми. Той (роднина, другар, колега) ви лишава доста време, откъсвайки ви от работата. Вие го слушате с неспокойствие и невидимият поток от вашата сила изтича към  вампира. Географското състояние в това време не е от голяма важност. Вампирът няма потребност да идва при вас, той просто подвига телефона и се свързва с жертвата си. В случая единствено би трябвало да пандизите телефона с аргумента, че сте заети.

Скрити техники на вампиризъм

Представете си такава обстановка. В стаята, офис, кухня, внезапно идва един човек,  който не обичате или просто не можете да търпите. Този човек умишлено игриво или шумно стартира да се мотае към вас или стартира да приказва с някого от присъстващите, преструвайки се, че не се интересува от вас, само че в реалност това е една скрита техника, посредством която вампирът ще получи от вас  сила.

Когато видите този човек вие излизате от равновесие: учестява се пулса ви, дишането стопира или отива в носовата част. В този случай ноздрите ви потрепват нервно, зъбите и устните конвулсивно се свиват,  конвулсии обземат гърлото ви, ръцете и краката ви потръпват нервно. Считайки себе си за културен човек, вие даже не показвате възприятията, които заливат цялото ви създание. Така той към този момент е изтеглил цялата ви сила.

Друг скрита техника, която употребяват вампирите – те се нуждаят от доказателства. Никога няма да ги убедите в нещо – те си имат свое мнение. А  какъв брой доста нерви ще скъсате и по какъв начин опустошено ще се чувствате след тези диалози! За  вампира е значимо да има спор, той предизвика енергиен конфликт.   Не забравяйте, че мъдрите не потвърждават нищо на никого. Отбелязва се също, че в скритите клопки на вампирите постоянно попадат хора с високо самочувствие.

Защита против вампири
Ако въпреки всичко станете жертва на върколак, би трябвало освен да се отпуснете, само че и да можете да простите на насилника и да го забравите. Опитайте се да разберете за какво вампирът ви  е избрал за жертва. Ако вие започнете да се  ядосвате на насилника, сред вас и вампирът ще се отвори канал, по който вашата сила ще тече към него.

Само успокоение и изпълнената с наслада душа на индивида могат да ви оказват помощ да устоите на душевен офанзиви и да ви защитят от нездравословния енергиен вампиризъм.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР